Test Drive Unlimited Solar Crown

  • Ontwikkelaar Kylotonn Games
  • Eerste releasedatum Q1 2024
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Racing , Open-World
  • Gameliner score -

Trailer: Test Drive Unlimited: Solar Crown aangekondigd

Test Drive Unlimited: Solar Crown is de nieuwe titel uit de Test Drive Unlimited gamereeks. Deze game is tijdens de Nacon Connect aangetoond.

Solar Crown is de titel van de competitie in de nieuwe Test Drive Unlimited. Deze racegame is geheel vernieuwd ten opzichte van de oudere Test Drive Unlimited titels. De bedoeling is om de speler een zo realistisch mogelijk gevoel te geven. Daarom is het eiland waar de competitie zich afspeelt, gemaakt op een 1:1 schaal. Daarnaast kan je alles bezoeken wat je tegenkomt. Naar aanleiding van commentaar op deze aankondiging, worden de puntjes nog op de i gezet.

Er is nog geen releasedatum vastgesteld voor Test Drive Unlimited: Solar Crown.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?