Trailer: The Callisto Protocol van de makers van Dead Space

Geplaatst:
Aangepast: 25 mei 2022 16:47

Tijdens de Game Awards 2020 krijgen we een trailer van The Callisto Protocol voorgeschoteld. Voordat de naam van de game bekend werd gemaakt, verwachtten we een nieuwe Dead Space.

Dat is ook niet zo vreemd, aangezien dezelfde ontwikkelaar aan deze game heeft gewerkt. Hoe meer nieuwe horror games, hoe beter. De trailer toont een gevangene met een vreemde, lichtgevende chip in zijn nek. Hij wordt wakker in een donkere cel en er beweegt van alles door de kamer. Het begint met een robot, die een soort storing lijkt te hebben. Dan blijkt de gevangene een niet zo welkome gast in zijn cel te hebben. Ondertussen zit er iemand via een scherm toe te kijken hoe de gevangene opgepeuzeld wordt door het monster. En ja, het lijkt zich af te spelen op een ruimtestation. Goed nieuws voor Dead Space fans dus.

The Callisto Protocol staat gepland voor 2022 en zal uitkomen voor de PS5, Xbox Series X/S en PC.

Bron: The Game Awards

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Callisto Protocol

Series

-

Uitgever

KRAFTON

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 december 2022

Ontwikkelaar

Striking Distance Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord