Trailer: The Lamplighters League kent een releasedatum

Geplaatst:

Tijdens de Xbox Games Showcase Extended kregen we een mooi nieuwtje te horen. De releasedatum van The Lamplighters League is namelijk onthuld.

The Lamplighters League is een strategiegame, waarin je de controle overneemt van een club buitenbeentjes. De gameplay van deze titel is vrij gevarieerd te noemen. Je houdt je namelijk bezig met real-time infiltratie, turn-based tactische combat en je volgt een personage gedreven verhaal. De nieuwe trailer toont wat van het desbetreffende verhaal. Je moet namelijk een oud kwaad tegenhouden, voordat er onschuldige mensen onder komen te lijden. Het nieuwe beeldmateriaal geeft flinke Indiana Jones-vibes, terwijl het wel uniek blijft qua presentatie. Komt deze titel op jouw verlanglijstje terecht?

The Lamplighters League is beschikbaar vanaf 3 oktober voor de pc en Xbox Series X|S. De strategiegame lanceert op Xbox Game Pass.

Bron: Xbox Games Showcase Extended
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Lamplighters League

Series

-

Uitgever

Paradox Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

3 oktober 2023

Ontwikkelaar

Harebrained Schemes

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord