Trailer: The Lightbringer trailer toont gameplay

Geplaatst:

Er is een nieuwe trailer verschenen van The Lightbringer op het officiële YouTube-kanaal van Rock Square Thunder. De trailer geeft een overzicht van de gameplay en verklapt direct wanneer de game gaat verschijnen.

The Lightbringer brengt ons terug naar het tijdperk van de oude avonturen en platform games met een kleurrijk jasje. De ontwikkelaars hebben de oude Zelda games dan ook als inspiratie genomen. Het doel is om de Lightbringer te worden en de corruptie die zich heeft verspreid te vernietigen. Om dit te bereiken moet je van platform tot platform springen en puzzels op lossen. Het kleine mannetje is niet hulpeloos, want hij kan zich goed verdedigen met zijn boemerang. Je kunt The Lightbringer direct zelf uit proberen want er is een demo beschikbaar op de Nintendo eShop en Steam.

The Lightbringer verschijnt op 7 oktober voor de pc en Nintendo Switch. De demo is momenteel al te downloaden.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Lightbringer

Series

-

Uitgever

Zordix Publishing

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Nintendo Switch

Releasewindow

7 oktober 2021

Ontwikkelaar

Rock Square Thunder

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord