Trailer: The Lords of the Fallen gameplaytrailer vrijgegeven

Geplaatst: 9 december 2022 13:20

Tijdens The Game Awards is er een gameplaytrailer voor The Lords of The Fallen vrijgegeven. Gedurende de gruwelijke trailer horen we de stem van Milly Allock, die in House of the Dragon speelt.

The Lords of the Fallen werd tijdens Gamescom aangekondigd. Blijkbaar werd daar goed op gereageerd, want
HexWorks wilde tijdens The Game Awards de eerste gameplaybeelden tonen. Die hebben we dan ook gekregen en in de trailer zien we twee duistere werelden. De sfeervolle trailer wordt dan opeens een stuk gruwelijker, want de monsters die je tegenkomt zijn absoluut nachtmerrie materiaal. Gelukkig heb je toegang tot verschillende wapens en magie, zodat je niet weerloos bent. The Lords of The Fallen is vijf keer zo groot als zijn voorganger en wordt ontwikkeld met Unreal Engine 5. Je kunt de gameplaytrailer hieronder bekijken.

The Lords of the Fallen is in ontwikkeling voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5. De game heeft momenteel nog geen releasedatum.

Bron: The Game Awards

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Lords of the Fallen (2023)

Series

Lords of the Fallen

Uitgever

CI Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

13 oktober 2023

Ontwikkelaar

Hexworks

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord