The Pedestrian

  • Ontwikkelaar Shookum Arts
  • Eerste releasedatum 29 januari 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5
  • Genre Puzzel , Platform
  • Gameliner score -

Trailer: The Pedestrian wandelt naar de PlayStation 5

We hebben dit jaar geen avondvierdaagse gehad, maar de wandelschoenen kunnen alvast weer uit de kast. We kunnen ons namelijk vast gaan warmlopen voor de komst van The Pedestrian op de PlayStation 4.

De Pedestrian kwam begin dit jaar uit voor Steam en het publiek liep wel warm voor deze game. In de game is het de bedoeling om je een weg te banen door verschillende levels. Deze puzzeltjes moet je zien op te lossen door te schuiven met de verschillende borden en deze vervolgens weer op een bepaalde manier met elkaar te zien verbinden. Voor de echte puzzelaars onder ons is het dus genieten geblazen, want je moet je grijze massa echt even aan het werk zetten. Doe je het niet, dan loopt het niet echt soepeltjes en loop je de kans de puzzels niet op te kunnen lossen.

The Pedestrian verschijnt in januari 2021 op de PlayStation 4. Of de game ook uitgebracht wordt op de nieuwe console van Sony is op dit moment nog niet bekend.

BRON Sony

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?