There Is No Light

  • Ontwikkelaar Zelart
  • Eerste releasedatum 19 september 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , RPG , Indie , Horror
  • Gameliner score -

Trailer: There Is No Light releasewindow bekendgemaakt

De releasewindow van There Is No Light is bekendgemaakt tijdens gamescom. De brute actiegame gaat in het laatste kwartaal verschijnen.

There Is No Light is duister. Erg duister. Onze protagonist lijkt er ook niet echt blij mee te zijn. Hij verwerpt de wereld en hij spuugt op God. Tenminste, dat probeert hij. There Is No Light heeft flink wat combat in de algemene gameplay-loop zitten en weet ook de speler te bombarderen met een flinke hoeveelheid vijanden. De game verschijnt daarom ook gepast in één van de donkerste maanden van het jaar.

There Is No Light verschijnt in november voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

BRON gamescom

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?