Trailer: Thumper-achtige acid trippy Thrasher aangekondigd

Geplaatst: 12 december 2023 10:45
Aangepast: 12 december 2023 20:46
-

Heb je ooit willen weten hoe het is om aan 'the magic stamp' te likken, maar dan zonder de totale controle over je lichaam en geest te verliezen? Goed nieuws! Dat kan namelijk vanaf volgend jaar. Ontwikkelaar Puddle komt namelijk met Thrasher, een VR game die wel erg veel weg heeft van die andere psychedelische VR titel Thumper, wat achteraf gezien best logisch is.

De artiest en componist achter Thrasher is namelijk de enige echte persoon die ook aan Thumper heeft gewerkt. En dat val aan alles terug te zien. Kleurrijke neongevulde omgevingen, vloeiende animaties en gigantische hoofden die in de weg vliegen, ook Thrasher heeft er een behoorlijk aanbod in. Kijk zelf maar.

Zie je wel? Allemaal erg trippy. En mocht je nou niet beschikken over een Quest headset of een andere VR headset die aan je pc te knopen valt, wees gerust. Volgens de officiële website van Thrasher komt de game op een later tijdstip ook naar 'platte schermen'.

Bron: Puddle
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot TRASHER

Ontwikkelaar:

-

Uitgever:

-

Release:

NNB

-

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord