Trailer: Trailer voor Genshin Impact update 4.0 getoond

Geplaatst:

Update 4.0 van Genshim Impact genaamd As Light Rain Falls Without Reason staat gepland voor augustus. In een nieuwe trailer laat miHoYo zien wat deze update allemaal brengt en wanneer je ermee aan de slag kunt.

Na update 3.0 van Genshin Impact vorig jaar is het nu tijd voor update 4.0. As Light Rain Falls Without Reason brengt ontzettend veel naar Genshin Impact en dat wordt allemaal getoond in een mooie cinematische trailer. We krijgen de prachtige locaties die je kunt verkennen te zien. De update gaat namelijk over de natie Fontaine. Ze worden gezien als het land van gerechtigheid en is het centrum voor kunst, cultuur en technologie. Het land wordt geregeerd door Focalors en de god van gerechtigheid. De vele processen trekken veel publiek. Omdat het compleet wordt omringd door water kun je de zee induiken om te kijken wat er te vinden is. Het vechten onderwater werkt net wat anders, want je kunt de magische krachten van de aquatische wezens overnemen. Uiteraard zijn er ook nieuwe eindbazen aanwezig. Waaronder de Icewind Suite wat bestaat uit een clockwork duo en de Crablord Emperor of Fire and Iron.

Ook de nieuwe personages worden in stijl geïntroduceerd. Het kaartenspel van Lyney oogt bijzonder, maar ook haar zus Lynette brengt met haar zwaard de nodige hulp. Freminet verlangt dan weer naar de dieptes van de zee. Het is niet helemaal duidelijk of dit gelinkt is aan zijn vaardigheden, want hij slaat met een gigantisch zwaard de vijanden neer. Met de update komen ook verschillende events naar de game die je kunt voltooien voor beloningen.

Update 4.0 As Light Rain Falls Without Reason verschijnt op 16 augustus.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Genshin Impact

Series

-

Uitgever

MiHoYo

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Mobile, PlayStation 5

Releasewindow

28 september 2020

Ontwikkelaar

MiHoYo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord