Trailer: Trine 5: A Clockwork Conspiracy aangekondigd

Geplaatst:

Trine is een game franchise die al bestaat sinds 2009, maar het is alweer vier jaar geleden dat Trine 4 verscheen. Fans van de serie kunnen opgelucht ademhalen, want het verhaal gaat verder. Trine 5: A Clockwork Conspiracy is namelijk aangekondigd.

Trine is ondertussen een bekende titel in de gamewereld, zelf als je de games niet hebt gespeeld. De magische wereld biedt ruimte voor puzzels en samenwerking. Net zoals in de voorgaande jaren is co-op een belangrijk onderdeel van Trine 5: A Clockwork Conspiracy. Zowel split screen als online co-op worden ondersteund, maar je kunt de game ook in je eentje spelen. Amadeus, Zoya en Pontius gaan de strijd aan met een Clockwork leger dat de vrede van het land bedreigt. Op persoonlijk gebied gaat het niet goed met onze helden, waardoor er veel op het spel staat. Volgens de ontwikkelaars is Trine 5 het meest diepgaande hoofdstuk uit de series en biedt het daardoor de nodige verfrissing. Puzzels, gevechten en eindbazen zijn gewoon van de partij. En dat allemaal in de bekende kleurrijke 2,5D stijl. De trailer is te omschrijven als magisch en kleurrijk en is zeker het bekijken waard.

Wat vind jij van de terugkeer van Trine? Ik heb de serie nog nooit aangeraakt, maar misschien moet ik dat maar eens gaan doen.

Trine 5: A Clockwork Conspiracy verschijnt in de zomer van 2023 voor de pc, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Trine 5: A Clockwork Conspiracy

Series

-

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

31 augustus 2023

Ontwikkelaar

Frozenbyte

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord