Trailer: Tron: Identity brengt spelers naar een nieuwe Grid

Geplaatst:

Tijdens de Disney & Marvel Games Showcase kregen we een teaser te zien van Troy: Identity. Mike Bithell ontwikkelt een nieuwe kijk op de wereld in een nieuwe Tron server.

Disney's Tron-universum keert in 2023 terug naar videogames met Tron: Identity. Een visuele roman/puzzelgame die wordt ontwikkeld door Mike Bithell (Thomas Was Alone, The Solitaire Conspiracy). De game werd vrijdag aangekondigd tijdens Disney en Marvel's D23 games showcase. In Tron: Identity volgen spelers Query, een detectiveprogramma dat de vrede bewaart op een geheel nieuw Grid. Query heeft de taak gekregen om een gecompliceerde inbraak en diefstal te ontrafelen. Volgens de Steam-pagina "heb je te maken met een aantal intrigerende personages, en beslis je of je een bondgenootschap met ze aangaat, ze afwijst, of ze zelfs ontreageert". Spelers zullen het verhaal van Tron: Identity vooruit helpen door de identiteitsschijven van andere programma's te defragmenteren. "De waarheid van de zaak is verborgen in de Identity Discs van de mensen om je heen," zegt de beschrijving van de game. "Defragmenteer hun schijven om het complexe pad naar een oplossing te navigeren in deze unieke puzzels."

Tron: Identity wordt de eerste game van Disney's Tron-franchise voor PC of consoles sinds het niet-canonieke Tron 2.0 uit 2004. Er is nog geen release window gegeven voor de game.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tron: Identity

Series

-

Uitgever

Reviewscore

-

Platforms

-

Releasedatum

Onbekend

Ontwikkelaar

-

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord