Trailer: Turok: Escape from Lost Valley is Turok zoals je hem nog nooit hebt gezien

Geplaatst:
Aangepast: 11 juli 2019 12:36

We kennen Turok natuurlijk allemaal als die brute shooter uit de jaren '90 en begin 2000. Turok: Escape from Lost Valley is Turok zoals je hem echter nog nooit hebt gezien.

Turok is een first-person-shooter uit 1997 die het verhaal volgt van de tijdreizende Indiaan Turok. Deze game staat bekend om de verschillende absurde wapens die je kunt gebruiken, zoals de welbekende Cerebral Bore, en natuurlijk het jagen op dinosaurussen en aliens. Later deze maand verschijnt er een nieuwe Turok-game, genaamd Turok: Escape from Lost Valley. Dit is echter geen brute shooter, maar een aandoenlijke game in chibi-stijl. Deze game volgt het verhaal van Turok en zijn broer Andar die in een vallei vol met dinosaurussen vast zijn komen te zitten. Turok: Escape from Lost Valley is het resultaat van de Universal GameDev Challenge van vorig jaar, die kleine studio's uitdaagde om nieuwe games te maken die gebaseerd zijn op bekende Universal-games. Deze nieuwe versie van Turok, ontwikkeld door Pillow Pig Games, heeft de wedstrijd niet gewonnen, maar wordt later deze maand toch uitgebracht door Universal Studios Interactive Entertainment.

Turok: Escape from Lost Valley is vanaf 25 juli beschikbaar op pc via Steam.

Bron: Pillow Pig Games
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Turok: Escape from Lost Valley

Series

-

Uitgever

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

25 juli 2019

Ontwikkelaar

-

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord