Trailer: Twee personages Blazing Chrome onthuld

Geplaatst: 25 juni 2019 20:00

Uitgever The Arcade Crew heeft een nieuwe trailer gelanceerd van Blazing Chrome. In de trailer is zeer veel actie te zien en worden bovendien twee nieuwe personages onthuld.

Blazing Chrome wordt ontwikkeld door JoyMasher en haalt de inspiratie uit de good ol' days. De game doet erg denken aan een game als Contra, waarin veel actie op je scherm de boventoon voert. De trailer laat genoeg van dit soort actie zien, maar onthuld daarnaast ook twee nieuwe personages. Suhaila is een pittige tante die met haar robotarm geen spaan heel laat van de vijanden. De dodelijke ninja Raijin weet met zijn snelheid menig kogel te ontwijken om vervolgens keihard toe te slaan.

Blazing Chrome op 11 juli uit voor pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Blazing Chrome

Series

-

Uitgever

The Arcade Crew

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

11 juli 2019

Ontwikkelaar

JoyMasher

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord