Trailer: Ubisoft toont eerste Star Wars: Outlaws trailer

Geplaatst:

Hoewel Ubisoft morgen een eigen showcase heeft, waren ze zojuist onderdeel van de opening van de Xbox Games Showcase. Ze kwamen met de eerste cinematische trailer van Star Wars: Outlaws.

Ubisoft werkt al een tijdje samen met Lucasfilm Games aan een Star Wars open wereld game. Met de naam Star Wars: Outlaws bevinden we ons op de tijdlijn tussen de gebeurtenissen uit The Empire Strikes Back en Return of the Jedi. Ubisoft laat weten dat je verschillende planeten kunt verkennen. Sommige zullen je bekend voorkomen, terwijl andere compleet nieuw zijn. Kay Vess wordt echter gezocht en daardoor is het niet zonder gevaar. Samen met het vriendelijke diertje Nix moet je iedereen te slim af zijn, waaronder de grote misdaadsyndicaten. Hieronder kun je de cinematische trailer bewoneren en maak je kennis met Kay Vess en Nix.

Star Wars: Outlaws arriveert in 2024 voor de pc, Xbox Series en PLayStation 5.

Bron: Xbox Games Showcase

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Wars Outlaws

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

30 augustus 2024

Ontwikkelaar

Massive Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord