Just Dance 2022

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 4 november 2021
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Muziek
  • Gameliner score

Trailer: Ubisoft toont verrassing van E3 Just Dance 2022

Er komt een nieuwe Just Dance aan. Had jij het kunnen raden? Ik in ieder geval wel. Een verrassing is de aankondiging van Just Dance 2022 dus niet, maar leuk voor de dansers onder ons is het zeker wel.

Just Dance 2022 is aangekondigd middels een trailer met de bescheiden Todrick Hall. De beste man is namelijk een zanger, danser, acteur, componist, regisseur en vele andere dingen. Nu mag Todrick zich echter ook gamingacteur noemen. Een van zijn nummers; genaamd: Nails, Hair, Hips, Heels komt namelijk in Just Dance 2022 te zitten.

Just Dance 2022 verschijnt op 4 november 2021 voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, Nintendo Switch en pc.

BRON Ubisoft Forward

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?