UFC 4

  • Ontwikkelaar EA Vancouver
  • Eerste releasedatum 14 augustus 2020
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Fighting , Sport
  • Gameliner score -

Trailer: UFC 4 gameplay vrijgegeven

EA Sports haar nieuwste game UFC 4 heeft een nieuwe gameplaytrailer ontvangen. We zien hier de nieuwste verbeteringen van de franchise.

De trailer staat in teken van vijf grote veranderingen in UFC 4. Ze beginnen met de High Impact Moments. Wanneer je je tegenstander een goede klap verkoopt, dan zie je beter wat voor impact die stoot of trap heeft gehad door middel van een shockwave. Ook dankzij meerdere herhalingscamera's kun je de klap uit meerdere hoeken bekijken. Verder zien we dat veel van de verbeteringen gebaseerd zijn op de controls, bewegingen en fightmoves van de MMA vechtgame. Bekijk hier de aankondigingstrailer van UFC 4.

UFC 4 is beschikbaar vanaf 14 augustus voor de PlayStation 4 en Xbox One.

BRON EA Sports

Over auteur BramNoteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?