Blacksad: Under the Skin

  • Ontwikkelaar Pendulo Studios
  • Eerste releasedatum 14 november 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Puzzel , Interactieve Film
  • Gameliner score

Trailer: Uitgestelde releasedatum en Making Of video voor Blacksad

Er is vandaag veel nieuws verschenen rondom het kenmerkende Blacksad: Under the Skin. Naast dat Microïds bekendgemaakt heeft dat de game later uit gaat komen dan gepland, is er ook een making of video verschenen.

De laatste Blacksad-trailer dateert alweer van een tijdje geleden, maar de releasedatum laat dus nog even op zich wachten. Ontwikkelaars Ys Interactive en Pendulo Studios hebben samen met uitgever Microïds een making of video gemaakt waarin zij uitleggen hoe zij de stripboeken van Juan Diaz Canales en Juanjo Guarnido hebben weten te vertalen naar een game. Onderstaande video is het eerste deel van deze making of-serie. Over een aantal weken volgt het tweede gedeelte.

Blacksad: Under the Skin verschijnt op 5 november voor pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?