River City Girls 2

  • Ontwikkelaar Way Forward Technologies
  • Eerste releasedatum 15 december 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Trailer: Ultieme girlpower in River City Girls 2

River City kan spoedig weer veilig slapen. River City Girls 2 is namelijk onderweg om de straten van River City te ontdoen van menig schobbejak.

River City Girls 2 is een klassieke beat-'em-up waarin je in de huid van een viertal schoolmeisjes treedt. Het eerst deel is omarmt door menig gamer, maar was toe aan technische verbeterpuntjes. River City Girls 2 heeft die zeker in huis. De game is namelijk in zowel een online- als een offline omgeving volledig in 2-player coöp te spelen. Daarnaast krijg je toegang tot nieuwe moves, nieuwe vijanden en natuurlijk nieuwe bazen.

River City Girls 2 verschijnt in de zomer van 2022 voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc.

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?