Unexplored 2: The Wayfarer's Legacy

  • Ontwikkelaar Ludomotion
  • Eerste releasedatum 2022
  • Platformen Pc
  • Genre Actie , RPG , Indie , Roguelike
  • Gameliner score -

Trailer: Unexplored 2 vanaf nu speelbaar via Fig

Tijdens de PC Gaming Show presentatie, dat wordt gepresenteerd door PC Gamer, kwam diverse games aan bod die we in de toekomst kunnen verwachten, maar Unexplored 2: The Wayfarer's Legacy is vanaf nu al speelbaar.

Unexplored 2: The Wayfarer's Legacy is namelijk al beschikbaar op pc via Fig Open Access, een combinatie van Steam Early Access en Fig's reguliere crowdfunding. Volgens de ontwikkelaars gaat het hierbij vooral om het vergaren van ervaringen en niet zozeer om geld binnen te halen. Hoewel het binnenhalen van geld wel betekent dat de game er kwalitatief op vooruit gaat en opgeschaald kan worden.

Unexplored 2: The Wayfarer's Legacy is vanaf nu speelbaar via Fig Open Access op pc.

BRON PC Gamer

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?