Trailer: Update Baldur's Gate 3 voegt Bards en Gnomes toe

Geplaatst:

Baldur's Gate 3 heeft een nieuwe update ontvangen en die kunnen we niet klein noemen. Je kunt nu je vijanden schrik aanjagen met muziekinstrumenten dankzij de nieuwe Bard klasse.

De update onder de naam Patch 8 brengt flink wat veranderingen naar Baldur's Gate 3. Het belangrijkste daarvan is de toevoeging van de Bards. Deze klasse wordt onderverdeeld in de College of Valour, die gefocust is op het vechten en College of Lore die de focust legt op het toveren. De Bard klasse is vooral een support en geeft bonussen aan je metgezellen. Omdat muziekinstrumenten een grote rol spelen bij deze klasse is het mogelijk om overal in de wereld muziek te maken. De andere klasse moeten dan wel level 4 zijn in de Performance Feat. Daarnaast kent de game nu ook een nieuw ras dankzij de toevoeging van de Gnomes. Sinds het begin van de Early Access is dit het eerste ras dat wordt gevoegd en de Gnomes zijn dan ook speelbaar.

Baldur's Gate 3 gaat pas in 2023 verschijnen, maar is momenteel al als Early Access titel te spelen via Steam.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Baldur's Gate 3

Series

-

Uitgever

Larian Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

6 oktober 2020

Ontwikkelaar

Larian Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord