Trailer: Veel gameplaybeelden voor Lost Judgment tijdens State of Play

Geplaatst:

Ook de Yakuza spin-off Lost Judgment kreeg wat airplay tijdens de meest recente State of Play van Sony. Hierbij werden we rijkelijk getrakteerd op nieuwe gameplaybeelden.

Als je fan bent van de Yakuza-serie, dan ben je een maand of twee geleden waarschijnlijk helemaal uit je plaat gegaan. Toen werd namelijk de spin-off Lost Judgment aangekondigd voor consoles. Sony is lief voor ons, want tijdens de State of Play-presentatie kregen we ruim twee minuten aan gameplaybeelden van de game te zien. Naast de beelden die je kunt verwachten van een game als dit, laten we ook nog even onze vriendelijke viervoeter uit. Hoewel vriendelijk misschien niet het juiste woord is. De Corgi in de trailer is wellicht de meest agressieve die ik ooit heb gezien.

21 september is de heugelijke dag dat Lost Judgment verkrijgbaar is voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Bron: Sony
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Lost Judgment

Series

Yakuza Kiwami

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

24 september 2021

Ontwikkelaar

Ryu Ga Gotoku Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord