Trailer: Verken een oude wereld in Spirit of the North 2

-

Uitgever Merge Games en ontwikkelaar Infuse Studio onthulde onlangs Spirit of the North 2. De open wereld avonturengame heeft nog geen releasedatum, maar wel een eerste trailer.

In deze game ga je op avontuur in een oude wereld die vol zit met mysteries. Het is een vervolg op de geprezen Spirit of the North, die uitkwam in 2019. Je neemt de rol aan van een eenzame vos die alleen een raaf als gezelschap heeft. Samen ga je op een missie om de verloren Guardian te herstellen. Je gaat op zoek naar diverse legendarische guardians en probeert ze te bevrijden uit de greep van de duistere sjamaan Grimnir.

Spirit of the North 2 heeft nog geen releasedatum of release window gekregen.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Spirit of the North 2

Ontwikkelaar:

Infinite Interactive

Uitgever:

Merge Games

Release:

Onbekend

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord