Trailer: Verken het post-apocalyptische Wilde Westen in Bounty Star

Geplaatst:
Aangepast: 28 juli 2022 22:03

Tijdens de Annapurna Interactive showcase kregen werden een aantal nieuwe games getoond. Een van die aankondigingen is de actiegame Bounty Star dat zich afspeelt in het post-apocalyptische Amerika.

Clementine McKinney staat voor je klaar in het post-apocalyptische Amerika dat nogal wat weg heeft van het Wilde Westen. Als we afgaan op de muziek en de omgeving. Ze was helemaal klaar met haar verleden, maar besluit toch om in een mech, de Desert Raptor MKII, te stappen en de huurlingen op haar grondgebied te verjagen. Je kunt er op los slaan, trappen, schieten en ze door midden zagen. Om daarna terug te keren naar je basis waar de nodige taken op je liggen te wachten. Je moet namelijk zelf je voedsel verbouwen, energie opwekken en ammunitie maken. Dit betekent dat je ook water nodig hebt en zelfs dieren kunt houden.

Bounty Star verschijnt in 2023 voor de Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 en pc. De game komt ook direct naar Game Pass.

Bron: Annapurna Interactive Showcase

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Bounty Star

Series

-

Uitgever

Annapurna Interactive

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2023

Ontwikkelaar

DINOGOD

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord