Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Star Trucker

  • Ontwikkelaar Monster and Monster
  • Eerste releasedatum 2024
  • Platformen Pc
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score -

Trailer: Vervoer spullen in de ruimte in Star Trucker

Star Trucker heeft besloten om toch even langs de aarde te reizen, want we kregen tijdens de Future Games Show de aankondigingstrailer te zien. Maak je klaar om goederen in de ruimte te vervoeren.

Met je extra krachtige ruimteschip moet je door de ruimte navigeren en goederen bij de verschillende stations afleveren. De zogenoemde ruimte snelwegen zijn een stuk gevaarlijker dan de variant op aarde. Allerlei stormen en andere ruimteschepen komen op je pad. Tijdens het rondreizen kun je grondstoffen van allerlei brokstukken halen, zodat je je ruimteschip kunt upgraden. Wie zegt trouwens dat je alleen goederen die door de overheid zijn goedgekeurd kunt vervoeren?

Star Trucker heeft nog geen releasedatum.

BRON Future Games Show

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?