Trailer: Vervoer spullen in de ruimte in Star Trucker

Geplaatst:

Star Trucker heeft besloten om toch even langs de aarde te reizen, want we kregen tijdens de Future Games Show de aankondigingstrailer te zien. Maak je klaar om goederen in de ruimte te vervoeren.

Met je extra krachtige ruimteschip moet je door de ruimte navigeren en goederen bij de verschillende stations afleveren. De zogenoemde ruimte snelwegen zijn een stuk gevaarlijker dan de variant op aarde. Allerlei stormen en andere ruimteschepen komen op je pad. Tijdens het rondreizen kun je grondstoffen van allerlei brokstukken halen, zodat je je ruimteschip kunt upgraden. Wie zegt trouwens dat je alleen goederen die door de overheid zijn goedgekeurd kunt vervoeren?

Star Trucker heeft nog geen releasedatum.

Bron: Future Games Show

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Trucker

Series

-

Uitgever

Raw Fury

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

2024

Ontwikkelaar

Monster and Monster

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord