Trailer: Visueel pareltje After Us aangekondigd

Geplaatst:
Aangepast: 9 december 2022 15:40

Tussen alle grote aankondigingen van The Game Awards zitten ook kleine prachtige games verscholen. After Us is een van die games. En door de trailer krijgen we alvast een goed beeld.

After Us is een surrealistische game, waarin je speelt als Gaia. De mensen zijn van de aarde verdwenen, maar wat ze achterlaten is geen pretje. Technologie doet soms meer kwaad dan goed. Gaia trekt dan ook door verschillende gebieden heen om de dieren te helpen en hun zielen te bevrijden. Help een walvis door een harpoen te verwijderen en laat de adelaar uit de kooi. De wereld kent ook Devourers die onder de technologie en olie zitten. Deze moet je dan ook ontwijken, want vechten behoort niet tot de vaardigheden van Gaia. De trailer laat niet zien of puzzels onderdeel zijn van de game. Het lijkt in ieder geval veel weg te hebben van ABZU.

After Us verschijnt in de lente van 2023 voor de pc, Xbox Series en PlayStation 5.

Bron: The Game Awards

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot After Us

Series

-

Uitgever

Private Division

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

23 mei 2023

Ontwikkelaar

Piccolo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord