Trailer: Voetbalmanager We Are Football betreedt het veld

Geplaatst: 24 maart 2021 23:15

Een nieuwe speler in de voetbalmanager games betreedt binnenkort het veld. THQ Nordic heeft vandaag middels een teaser We Are Football aangekondigd voor pc.

We Are Football is het best te vergelijken met SEGA's Football Manager-serie. In tegenstelling tot veel andere games die om voetbal draaien ligt de focus vooral op het managen van een team. Ontwikkelaar Winning Streak Games heeft geen dure licenties weten te bemachtigen voor het samenstellen van de selecties, maar biedt wel een uitgebreide editor waarin je zelf je selecties kunt aanpassen. De oplettende kijker ziet in onderstaande video ook een schim van een vrouwelijke speler in de kleedkamer en dat is niet voor niets. We Are Football richt zich zowel op het mannen- als het vrouwenvoetbal. Winning Streak Games belooft een voetbalmanager te bieden die toegankelijk is voor gamers die nog niet bekend zijn met het genre, maar ook veel diepte voor de meer ervaren gamers.

We Are Football trapt af op 10 juni 2021 op pc.

Bron: THQ Nordic
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot We Are Football

Series

-

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

10 juni 2021

Ontwikkelaar

Winning Streak Games

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord