Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Tails: The Backbone Preludes

  • Ontwikkelaar EggNut
  • Eerste releasedatum 2 februari 2023
  • Platformen Pc
  • Genre Indie , Interactieve Film
  • Gameliner score -

Trailer: Volg vier verhalen in Tails: The Backbone Preludes

Binnenkort verschijnt Tails: The Backbone Preludes. Dit is een interactieve film over vier antropomorfische dieren.

Tails: The Backbone Preludes is een bijzondere game. Het is namelijk een verhalend avontuur waarin je de verhalen van vier verschillende antropomorfische dieren volgt in een dystopische versie van Vancouver. Renee Wilson de journalist, Eli Abbas de wetenschapper, Howard Lotor student en Clarissa Bloodworth de erfgename van een imperium hebben elk een bijzonder leven. Van de vier verschillende dieren kun je afzonderlijk het verhaal volgen en gaandeweg maak je keuzes voor de personages. Je keuzes hebben invloed op de verloop van het verhaal, waardoor je de verschillende scenario's dus meerdere keren opnieuw kunt spelen.

Tails: The Backbone Preludes verschijnt 2 februari op de pc via Steam.

BRON Raw Fury

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?