Wanking Simulator

  • Ontwikkelaar MrCiastku
  • Eerste releasedatum Q3 2019
  • Platformen Pc
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score -

Trailer: Wanking Simulator trekt volle zalen in aankondigingstrailer

Vandaag heeft Ultimate Games S.A. de aankondigingstrailer van Wanking Simulator op YouTube geplaatst. In de hysterische trailer is te zien dat je allerlei locaties kan overvallen om je eens lekker te laten gaan.

Net als je denkt dat van bijna ieder onderwerp al een simulator is gemaakt, is daar opeens Wanking Simulator. Winston Gay is zijn huis uitgezet omdat hij zich te luidruchtig aftrekt. Deze beslissing trekt Winston niet helemaal en nu wil hij het de hele stad betaald zetten dat hij zijn huis uit moest. In de trailer zie je hoe hoofdpersoon Winston Gay een kerkdienst verstoort en zich aftrekt op een foto van een oud omaatje. Ook wildaftrekken op straat wordt niet uit de weg gegaan. Dus mocht je je natuurfilms nu wel een keer zat zijn en je heil ergens anders in willen zoeken, dan kom je met Wanking Simulator wellicht wel aan je trekken.

Wanking Simulator komt in het derde kwartaal van 2019 naar pc via Steam.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?