Trailer: Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr naar PS5 en XBox Series

Geplaatst:

Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr komt naar de PlayStation 5 en Xbox Series. De geremasterde versie kunnen we dit jaar nog verwachten.

Warhammer 40K: Inquisitor - Martyr is in 2018 voor het eerst op de pc verschenen. Een aantal maanden later kwam de game ook naar de PlayStation 4 en Xbox One. Tijdens de Warhammer Skulls Showcase werd onthuld dat de game ook naar de nieuwe generatie consoles komt. De remasters voor de PlayStation 5 en Xbox Series worden uiteraard ook opgepoetst. Zo ondersteunt de game straks 4K-resolutie, hebben de textures hogere resoluties en worden de schaduwen verbeterd. De next-gen remaster van Warhammer 40K: Inquisitor - Martyr krijgt naast cosmetische verbeteringen ook een aantal andere extra's. Zo worden de physics in de game verbeterd, komen er cross-gen multiplayermodi naar de game en wordt op de PlayStation 5 volledig gebruikgemaakt van de verschillende functies van de DualSense-controller.

Warhammer 40K: Inquisitor - Martyr komt later dit jaar naar de PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: Warhammer Skulls Showcase
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Warhammer 40K: Inquisitor - Martyr

Series

-

Uitgever

NeocoreGames

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

5 juni 2018

Ontwikkelaar

NeocoreGames

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord