Warm Snow

  • Eerste releasedatum Onbekend
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Roguelike
  • Gameliner score -

Trailer: Warm Snow komt naar het Westen en consoles

De roguelike Warm Snow komt uit in het Westen. Dat kondigde gamebedrijf Microids aan met een trailer.

Warm Snow is op dit moment al beschikbaar op Steam, maar is helaas alleen bespeelbaar in het Chinees. Nu brengt gamebedrijf Microids Warm Snow naar het Westen op consoles en de Microsoft Store. In Warm Snow speel je als de krijger Bi-an die de wereld moet redden van de vijf corrupte clans en de Warm Snow. Mensen die deze vreemde sneeuw inademen verliezen hun verstand en veranderen in monsters. De trailer is hieronder te bekijken.

Warm Snow is vanaf 20 oktober beschikbaar op de PlayStation 4/5, Xbox Series, Xbox One en Nintendo Switch.

BRON Microids

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?