Trailer: Wasteland 3 viert release met launch trailer

Geplaatst:

Wasteland 3 maakt een entree tijdens Gamescom 2020. De release wordt gelanceerd met een launch trailer, die geheel draait om de coöperatieve modus die de game bevat.

Deep Silver en InXile Entertainment toonden trots de launch trailer van het derde deel van Wasteland. De trailer richt zich vooral op de co-op mogelijkheid in de game. Je kunt samenwerken in een team van Desert Rangers. Dat betekent helaas ook dat je de loot moet verdelen. Je moet er dus iets voor over hebben. Wasteland 3 speelt zich af in een bevroren Colorado. Het is een verhaal-gedreven, asynchronische multiplayer. De single player modus is de hoofdzaak in de game, maar je kunt missies samen spelen met anderen. Wat wel fijn is, is dat je bij verbindingsproblemen je progressie niet kwijt zal raken. Mocht je met meerdere spelers een missie uitvoeren en er valt iemand weg, dan kan de rest de missie gewoon voortzetten.

Wasteland 3 is beschikbaar vanaf 28 augustus voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: gamescom

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Wasteland 3

Series

Wasteland

Uitgever

Deep Silver

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

28 augustus 2020

Ontwikkelaar

InXile Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord