Wayward Strand

  • Ontwikkelaar Ghost Pattern
  • Eerste releasedatum 21 juli 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Indie
  • Gameliner score -

Trailer: Wayward Strand aangekondigd

Het gebeurt wel vaker dat indie games een uniek perspectief innemen als het gaat om de artsstijl en verhaal. Dat is ook het geval bij Wayward Strand die vandaag is aangekondigd.

In Wayward Strand speel je als Casey Beaumaris die een ziekenhuis bezoekt om een handje te helpen. Het is echter geen normaal ziekenhuis, want het is een luchtschip. In de game speelt het zorgen voor andere en het luisteren naar hun verhalen een grote rol. Op deze manier ontdek je geheimen en puzzels die je moet oplossen. Doordat de tijd gewoon doortikt, kun je niet alle patiënten op een dag bezoeken. De ontwikkelaars geven dan ook aan dat de game meerdere keren te spelen is. Hieronder is niet alleen de aankondigingstrailer te zien, maar ook de gameplaytrailer. In de laatste trailer is ook te zien dat Casey een dagboek bijhoudt van haar dagen in het ziekenhuis.

Wayward Strand verschijnt op 21 juli voor de Nintendo Switch en pc.

BRON Nintendo Indie World Showcase

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?