We Are OFK

  • Ontwikkelaar Team OFK
  • Eerste releasedatum Q3 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Nintendo Switch , PlayStation 5
  • Genre Muziek , Interactieve Film
  • Gameliner score -

Trailer: We Are OFK verschijnt deze zomer

Tijdens de Nintendo Indie World Showcase was er ook een plekje gereserveerd voor We Are OFK. Naast een nieuwe trailer werd ook er ook bekendgemaakt dat de game dit jaar nog uitkomt.

We are OFK werd vorig jaar al aangekondigd en volgt het verhaal van een indie-band die in Los Angelos wil doorbreken. Het interactieve verhaal is verdeeld over vijf hoofdstukken, waarbij de ontwikkelaars hebben besloten om een hoofdstuk per week uit te brengen. Het leven van een artiest gaat niet altijd over rozen dus ook ruzies zijn onderdeel van de game. Vooral omdat de band bestaat uit vier personen en zij samen songteksten moeten schrijven.

We are OFK verschijnt deze zomer voor de Nintendo Switch, pc, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Nintendo Indie World Showcase

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?