Trailer: Wie is Basim precies? Ubisoft legt het haarfijn uit

Geplaatst:

Basim hier, Basim daar. Sinds de aankondiging van Assassin's Creed Mirage horen we de naam steeds vaker voorbij komen. Wie Assassin's Creed Valhalla van voor tot achter heeft uitgespeeld heeft al kennis kunnen maken met de arabische sluipmoordenaar, maar dat neemt niet weg dat er nog steeds een hoop vraagtekens rondom Mirage's protagonist bestaan.

Om deze vraagtekens deels weg te nemen tracht Ubisoft ons uit te leggen wie Basim is, waar zijn roots liggen en - niet geheel onbelangrijk - wat zijn drijfveer is. In iets minder dan zes minuten worden we bijgeschaafd in onze Basim-kennis, zonder meteen alle geheimzinnigheid weg te nemen.

Nieuwsgierig geraakt naar Basim en de avonturen die hem te wachten staan? Zet dan maar vast een dikke rode cirkel om 12 oktober in je agenda, want vanaf dat moment laat Ubisoft ons los in het zinderende Bagdad van Assassin's Creed Mirage.

Bron: Ubisoft
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Mirage

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

5 oktober 2023

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord