Chorus

  • Ontwikkelaar Deep Silver
  • Eerste releasedatum 3 december 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie
  • Gameliner score

Trailer: Xbox kondigt Chorus aan

Tijdens Inside Xbox is zojuist de trailer vrijgegeven voor CHORUS. De game is ontwikkeling bij Deep Silver en moet zich voornamelijk op verhalende elementen richten.

CHORUS is een next-gen space combat shooter. Eigenlijk een evolutie daarvan. De game wordt gemaakt door Deep Silver, de developer achter Saints Row-, Dead Island- en de Metro-series. Dat belooft op zich al heel wat. Deep Silver beschrijft hun nieuwe game als 'een immersive single-player ervaring dat een duister en volwassen verhaal van verlossing vertelt'. Nara, het hoofdpersonage, is piloot van de Forsaken en heeft een donker verleden. De game volgt een persoonlijk en heftig verhaal waarin je een ongenadige vijand tegemoet gaat.

CHORUS is bekendgemaakt tijdens Inside Xbox, de trailer is nu hierboven te checken.

BRON Inside Xbox

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?