Check hier alle The Triple-i Initiative content

Trailer: Yogsgames serveert PlateUp! voor de Switch

Geplaatst: 19 april 2023 21:00

Tijdens de Nintendo Indie World Showcase kregen we een trailer voor PlateUp! voorgeschoteld. De game wordt geserveerd door uitgever The Yogscast.

Voor de oplettende gamer is de PlateUp! al een tijdje uit, maar nu is aangekondigd dat PlateUp! voor de fijnproevers ook richting de Nintendo Switch komt. De game doet denken aan games als Overcooked!, maar onderscheidt zich in bepaalde opzichten wel van die populaire game. Zo kun je in PlateUp! je eigen restaurant vormgeven en kun je je apparatuur upgraden zodat je betere gerechten kunt serveren voor je gasten. Uiteraard kun je de game ook in multiplayer spelen, maar kijk er niet raar van op als één van je vrienden door de chaos over de kook gaat.

PlateUp! wordt ergens in oktober opgediend voor de Nintendo Switch. De game is al speelbaar op pc via Steam.

Bron: Nintendo
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot PlateUp!

Series

-

Uitgever

The Yogscast

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Nintendo Switch

Releasedatum

4 augustus 2022

Ontwikkelaar

It's Happening

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord