Trailer: Zelda's Link toegevoegd als speelbaar personage in Mario Maker 2

Geplaatst: 2 december 2019 11:17
Aangepast: 2 december 2019 11:18
-

Er komt later deze week een wel heel bijzondere update naar Super Mario Maker 2. The Legend of Zelda's Link wordt dan namelijk toegevoegd als speelbaar personage.

Later deze week verschijnt de 2.0.0-update voor Super Mario Maker 2. Deze update voegt verschillende nieuwe bouwblokken toe, zoals een sprintblok of een bevroren munt. Daarnaast komt er ook een nieuwe speelmodus naar de game. De Ninji Speedrun-modus geeft je speciale levels die bedoeld zijn om zo snel mogelijk uit te spelen. Het is de bedoeling dat je de strijd aangaat met spelers over de hele wereld om de snelste tijd neer te zetten in een bepaald level. Daarnaast wordt ook Link, bekend van de The Legend of Zelda-games, als speelbaar personage aan de game toegevoegd. In zijn eigen game, The Legend of Zelda: Link's Awakening, hebben we al bekende Mario-personages zoals de Chain Chomp en de Piranha Plant kunnen zien. Nu is het andersom de beurt aan Link om in een Mario-game te verschijnen. Middels het Master Sword kan Mario in de bekende jonge held veranderen en krijgt hij daarmee ook een aantal nieuwe vaardigheden. Zo kan hij met zijn zwaard aanvallen, maar ook bommen gebruiken of zijn pijl en boog.

Super Mario Maker 2 is momenteel te spelen op de Nintendo Switch. De 2.0.0-update die Link en meer aan de game toevoegt, verschijnt 5 december.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Mario Maker 2

Ontwikkelaar:

Nintendo

Uitgever:

Nintendo

Release:

28 juni 2019

Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord