Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Killing Floor: Incursion

  • Ontwikkelaar Tripwire Interactive
  • Eerste releasedatum 14 november 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4
  • Genre Actie
  • Gameliner score -

Tripwire Interactive kondigt releasedatum Killing Floor: Incursion aan

Al in december hoorden we voor het eerst van Killing Floor: Incursion, de PSVR-versie van de game. Dankzij een blogpost weten we nu ook wanneer we hem zelf kunnen spelen.

Dit duurt zelfs niet eens heel lang meer: op de eerste dag van mei gaat de verkoop los en kunnen bezitters van een PSVR zombies gaan afslachten in Virtual Reality. In principe is de game hetzelfde als het origineel, maar bevat een bonuslevel met de naam The Crucible. Ook zit alle eerder uitgekomen DLC er direct bij.

onbekend

Zit jij al op het puntje van je stoel om deze game te kunnen spelen op PSVR?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?