Twee Halloween-games in de maak, waarvan één cross-over met Evil Dead

-

Boss Team Games werkt aan een tweetal Halloween-games, waarvan één zojuist onthuld is. Maak kennis met RetroRealms: Halloween and Ash vs Evil Dead!

Ja, laten we daar maar eens mee beginnen. Boss Team Games is de samenwerking aangegaan met WayForward, Compass International Pictures, Further Front, Lionsgate Games, Starz en Renaissance Pictures om een actievolle platformer tot leven te wekken. Leuk hé, werken met licenties. Afijn, los van de waslijst aan partners, ziet de game er uit als de bloederige droom voor menig jaren '80 slasher fan. In RetroRealms: Halloween speel je als Michael Myers. Gewapend met een groot vleesmes hak en steek je je een weg door de oppositie. Daarnaast speel je in RetroRealms: Ash vs. Evil Dead als de enige echte El Jefe. Ash heeft zijn iconische kettingzaag en shotgun bij de hand om zo menig Deadite een kopje kleiner te maken. De games kunnen apart gespeeld en gekocht worden (voor ongeveer €25,- per stuk), maar spelers ervaren extra voordelen wanneer ze de RetroRealms: Halloween and Ash vs Evil Dead als bundel aanschaffen. Zo kan Ash Williams de oversteek maken naar de wereld van Halloween, terwijl de Boogeyman terreur kan zaaien in Michigan. Wanneer je RetroRealms: Halloween and Ash vs Evil Dead in de pre-order plaatst, krijg je een aantal bonus-personages op de koop toe. Laurie Strode en Kelly Maxwell worden dan beschikbaar gemaakt.

Is dit niet helemaal waar je op zat te wachten? Geen nood, Boss Team Games werkt ook nog aan een andere Halloween-game. Deze wordt gemaakt in Unreal Engine 5 en John Carpenter is naar verluidt betrokken bij het ontwikkelproces. In welke mate de regisseur van het origineel aanwezig is, dat is nog niet bekendgemaakt.

RetroRealms: Halloween and Ash vs Evil Dead is beschikbaar vanaf 18 oktober voor de pc, PlayStation-consoles, Xbox-consoles en Nintendo Switch.

Bron: IGN
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot RetroRealms: Halloween and Ash vs Evil Dead

Ontwikkelaar:

BossTeamGames

Uitgever:

WayForward

Release:

18 oktober 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord