Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Company of Heroes: Tales Of Valor

  • Ontwikkelaar Relic Entertainment
  • Eerste releasedatum 24 april 2009
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Tweede uitbreidingspakket voor Company of Heroes

Er is een tweede uitbreidingspakket voor Company of Heroes in de maak. De uitbreiding krijgt de naam Company of Heroes: Tales of Valor, en bevat drie nieuwe campaigns met nieuwe personages, maps en multiplayer modi.

Daarnaast is er nog een nieuwe feature onder de naam 'Direct Fire', waarmee er meer controle moet komen over de tactiek tijdens een gevecht. De uitbreiding wordt opnieuw gemaakt door Relic, en staat gepland voor de aankomende lente.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?