Ubisoft kondigt nieuwe VR Assassin's Creed en Splinter Cell aan

Er komen nieuwe games aan in de Assassin's Creed en Splinter Cell franchises. Het gaat hier echter wel om VR-games.

Gisteren vond het Facebook Connect VR Event plaats, waar onder andere de Oculus Quest 2 onthuld werd. Ubisoft was hier ook bij aanwezig en bevestigde onder andere het gerucht dat er een nieuwe Splinter Cell in de maak is. Volgens Ubisoft geeft de technologie van de Oculus-apparaten Ubisoft de kans om de werelden van Assassin's Creed en Splinter Cell op een andere manier naar de fans te brengen. Beide games worden ontwikkeld door Red Storm Entertainment, met de hulp van Ubisoft Düsseldorf, Ubisoft Mumbai en Ubisoft Reflections.

onbekend

Veel informatie over de nieuwe VR Assassin's Creed en Splinter Cell is nog niet bekend. Hopelijk leren we daar gauw meer over.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?