Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Ubisoft laat E3 2023 aan zich voorbij gaan

Opnieuw een grote aderlating voor de E3 show van dit jaar. Ubisoft heeft aangekondigd dit jaar niet aanwezig te zullen zijn op de Amerikaanse gamebeurs.

Het gaat de E3 niet bepaald voor de wind. Na een aantal jaren van afwezigheid door de coronapandemie vindt E3 nu eindelijk weer doorgang. Toch heeft die afwezigheid de beurs weinig goeds gedaan. Veel grote uitgevers laten de beurs dit jaar namelijk links liggen. Sony, Xbox en Nintendo hadden al laten weten niet aanwezig te zijn tijdens E3, maar nu heeft ook Ubisoft laten weten niet bij het feestje aanwezig te zijn. De uitgever en ontwikkelaar zegt zich te willen richten op de eigen Ubisoft Forward showcases. Eerder heeft Ubisoft aangegeven wel bij E3 aanwezig te zijn, maar hier zijn ze dus op teruggekomen.

Ubisoft E3

E3 vindt plaats van dinsdag 13 juni tot en met vrijdag 16 juni 2023.

BRON VGC

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?