Ubisoft laat E3 2023 aan zich voorbij gaan

Geplaatst:
Aangepast: 27 maart 2023 23:33

Opnieuw een grote aderlating voor de E3 show van dit jaar. Ubisoft heeft aangekondigd dit jaar niet aanwezig te zullen zijn op de Amerikaanse gamebeurs.

Het gaat de E3 niet bepaald voor de wind. Na een aantal jaren van afwezigheid door de coronapandemie vindt E3 nu eindelijk weer doorgang. Toch heeft die afwezigheid de beurs weinig goeds gedaan. Veel grote uitgevers laten de beurs dit jaar namelijk links liggen. Sony, Xbox en Nintendo hadden al laten weten niet aanwezig te zijn tijdens E3, maar nu heeft ook Ubisoft laten weten niet bij het feestje aanwezig te zijn. De uitgever en ontwikkelaar zegt zich te willen richten op de eigen Ubisoft Forward showcases. Eerder heeft Ubisoft aangegeven wel bij E3 aanwezig te zijn, maar hier zijn ze dus op teruggekomen.

E3 vindt plaats van dinsdag 13 juni tot en met vrijdag 16 juni 2023.

Bron: VGC
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord