Ubisoft sluit binnenkort de servers van The Crew

Geplaatst:

Ubisoft heeft laten weten dat binnenkort de servers van The Crew worden gesloten. Hierdoor is de game ook niet meer beschikbaar via Steam en Ubisoft Connect.

In 2014 verscheen The Crew in de schappen en daarmee ontstond er een nieuwe franchise. In de afgelopen jaren mochten we daarom aan de slag met The Crew 2 en The Crew: Motorfest. Het is echter over en uit voor The Crew, want de game is momenteel niet meer te koop en in maart worden de servers gesloten. Omdat the Crew een onlinegame is en daardoor toegang nodig heeft tot de servers, betekent dit dat je de game na 31 maart niet meer kunt spelen. Ubisoft laat in een blogpost weten dat ze het jammer vinden dat ze hun eerste racinggame moeten delisten. Ze geven dan ook twee redenen voor de beslissing. Ten eerste zijn ze gebonden aan de licenties die blijkbaar zijn verlopen. Daarnaast moeten de servers onderhouden worden en dat kost nu eenmaal geld. Ondertussen beloven ze dat zowel The Crew 2 als The Crew: Motorfest de komende tijd nog nieuwe updates krijgt. Wil je The Crew vaarwel zeggen of eindelijk uit je Backlog halen dan heb je dus nog enkele maanden de tijd.

The Crew1

The Crew is niet meer beschikbaar, maar je kunt de game nog tot 31 maart spelen.

Bron: ubisoft

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Crew

Series

The Crew

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

2 december 2014

Ontwikkelaar

Ubisoft Ivory Tower

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord