UEFA EURO 2012 als digitale uitbreiding bij FIFA 12

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het is dit jaar het jaar van het EK voetbal, dus het zal voor velen geen verrassing zijn dat Electronic Arts ook deze keer weer met de bijbehorende voetbalgame (UEFA EURO 2012) op de proppen komt. Er is echter wel een verschil ten opzichte van de vorige jaren. Waar de game vroeger op een los schijfje uitkwam, komt het spel nu als bètaalde downloadable content voor FIFA 12 beschikbaar.

Je kunt spelen met alle nationale teams van de 53 UEFA-landen, in de acht officiële stadions die ook het toneel zijn van de echte wedstrijden. Producent Sebastian Enrique is alvast enthousiast over de game:

Deze game speelt in op de passie die supporters hebben voor hun nationale team. Ze komen al hun nationale rivalen tegen in de game en ondergaan alle emoties van het UEFA EURO 2012â„¢-toernooi. We maken gebruik van de beste FIFA-game ooit, voorzien de game meteen van digitale content op basis van het belangrijkste toernooinieuws en bieden een exclusief nieuw speltype dat de gamers op een unieke en meeslepende manier uitdaagt.

UEFA EURO 2012 komt op 24 april uit als downloadable content voor de PlayStation 3, Xbox 360 en pc (met als voorwaarde dus dat je over de game FIFA 12 beschikt).

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FIFA 12

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii, Nintendo 3DS, Mobile

Releasedatum

29 september 2011

Ontwikkelaar

EA Sports

Gameliner Awards

-

Lees meer