Blur

  • Ontwikkelaar Bizarre Creations
  • Eerste releasedatum 28 mei 2010
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Uitbreiding voor bèta-versie Blur

Vandaag krijgt de bèta van de game Blur een uitbreiding. Ontwikkelaar Bizarre Creations heeft namelijk bekendgemaakt dat de bèta een uitbreiding krijgt waarbij het maximale te halen level tot 15 wordt gebracht en de bèta aanvult met nieuwe auto's.

De game zelf laat nog even op zich wachten. Gelukkig is het nog wel mogelijk om je in te schrijven voor de bèta van de game via Blurgame.com.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?