Ultimate Fishing Simulator 2 komt naar next-gen

Geplaatst:
Aangepast: 6 maart 2020 23:25

Ultimate Fishing Simulator krijgt een opvolger en die komt niet alleen uit voor de huidige generatie consoles. Wees klaar voor next-gen fishing!

Ultimate Fishing Simulator 2 komt volgend jaar uit voor beide next-gen consoles. De game levert mooie next-gen vissen en een groot scala aan diverse verbeteringen zoals een optioneel 'third-person view', dynamisch water en vernieuwde AI voor de vissen. De game belooft om de gouden standaard te worden voor alle vis simulatie games die in de toekomst uit moeten komen. Volgens Mateusz Zawadzki, de directeur van Ultimate Games, werd de eerste game twee jaar geleden warm onthaald door gamers. Alle verbeteringen en kenmerken die doorgevoerd zijn, zijn gebaseerd op de feedback van de fans. Mooiere vissen, onderwater camera's, een verscheidenheid van vistechnieken en officiële apparatuur van merken als Sakura komen aan bod in de game.

Ultimate Fishing Simulator 2 komt uit op de Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5 en de Nintendo Switch in 2021.

Bron: xboxachievements
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Ultimate Fishing Simulator 2

Series

-

Uitgever

Ultimate Games S.A.

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2021

Ontwikkelaar

Bit Golem

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord