Gran Turismo Sport

  • Ontwikkelaar Polyphony D.
  • Eerste releasedatum 18 oktober 2017
  • Platformen PlayStation 4
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Update brengt regen naar Gran Turismo Sport

Goed nieuws voor de racers onder ons. De maker achter de Gran Turismo-serie, Kazunori Yamauchi, maakte bekend dat regen binnenkort middels een update naar Gran Turismo Sport keert.

Critici hadden genoeg te vertellen over de weerscondities in de PS4 exclusive. Er is slechts één track waar mensen kunnen racen in de regen. De rest van de tracks hebben geen weersomstandigheden om rekening mee te houden. Dit viel niet zo goed in de smaak. Yamauchi maakte echter bekend dat dit niet voor altijd zo blijft. In 2018 komt er een update voor de game, die het mogelijk maakt om bij vrijwel elke track regen aan te zetten.

onbekend

Het is op het moment nog niet duidelijk wanneer deze update precies uitrolt. Tot die tijd moeten we het dus gewoon met de strakblauwe lucht doen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?