Update voor Dynasty Warriors 9 aangekondigd

Geplaatst: 22 oktober 2018 15:50
Aangepast: 22 oktober 2018 15:54

Koei Tecmo heeft een update voor Dynasty Warriors 9 aangekondigd. De nieuwe update voegt een split-screen co-op modus en een online co-op modus toe.

Dit goede nieuws komt voort uit een interview van Famitsu met Akihiro Suzuki (producer) en Atsushi Miyauchi (director). Zij leggen uit dat de co-op modus oorspronkelijk gewoon in de game had moeten zitten, maar dit hebben uitgesteld vanwege verschillende frame drop problemen. Daarnaast komt de digitale demo op 1 november uit. Je kunt dan kiezen uit ongeveer negentig officieren en de eerste vier uur van de game ervaren.

 1 1 1 1

Dynasty Warriors 9 is verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en de pc. De co-op update voor de game is vanaf morgen te verkrijgen.

Bron: Dualshockers
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dynasty Warriors 9

Series

-

Uitgever

Reviewscore

-

Platforms

-

Releasedatum

13 februari 2018

Ontwikkelaar

KOEI TECMO GAMES

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord