Dishonored

  • Ontwikkelaar Arkane Studios
  • Eerste releasedatum 12 oktober 2012
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Stealth
  • Gameliner score

Van Dishonored hoeven we voorlopig niets te verwachten

Tijdens een interview op QuakeCon 2018 heeft Arkane Studios aangegeven dat we voorlopig niets van Dishonored hoeven te verwachten. De game gaat voorlopig de ijskast in. De studio wilt zich meer focussen op een naadloze single- en multiplayer en andere perspectieven om games te vertellen.

Arkane Studios heeft het verhaal van Dishonored verteld. Met Death of the Outsider heeft de studio het verhaal afgesloten en kijkt men verder naar andere games. Hoofd Ontwerper Ricardo Bare heeft aangegeven zich bijvoorbeeld meer te willen focussen op online. De reden waarom ze het voorheen niet hebben gedaan, is dat men niet het specialisme van een team wilde ondermijnen. De game moest niet een verplichte nummertje in de vorm van een multiplayer krijgen, als het team alle focus heeft gehad op de singleplayer. Wat er dan wel aankomt, is helaas nog niet bekend.

onbekend

Nieuwe game of vervolg op Prey? Wat willen jullie graag zien?

BRON VG247

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?