Veel namen missen uit aftiteling Callisto Protocol

Geplaatst:

Het is geen goede dag om een van de ontwikkelaars van The Callisto Protocol te zijn. Veel namen ontbreken namelijk op de aftiteling van de game.

Veel horrorfans hebben met smart zitten wachten op de release van The Callisto Protocol. De game is ongeveer een maand geleden uitgekomen en tot de grote verbazing van enkelen uit het ontwikkelteam ontbreken er een aantal namen in de aftiteling van de game. Volgens GamesIndustry.biz gaat het hier om ruim twintig medewerkers van Striking Distance Studios die niet bij naam genoemd worden in de aftiteling, die ruim twintig minuten duurt. Tot deze twintig mensen behoren ook senior developers, leads en directors die een grote bijdrage aan het eindproduct hebben geleverd. Volgens de International Game Developers Association crediting standards hoort elke medewerker die voor minstens dertig dagen onderdeel is geweest van het ontwikkelteam in de aftiteling benoemd te worden, zelfs al verlaten ze het bedrijf voor de lancering van de game. Het ziet ernaar uit dat dit dus niet is gebeurd.

Het is te hopen dat de ontbrekende medewerkers van Striking Distance Studios alsnog de juiste erkenning krijgen voor hun werk.

Bron: GamesIndustry.biz
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Callisto Protocol

Series

-

Uitgever

KRAFTON

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 december 2022

Ontwikkelaar

Striking Distance Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord